Inchide

reinna.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog
SSL
TOATE produsele noastre se realizeaza la comanda!
TERMENUL DE EXECUTIE pentru ORICE comanda, este de 2 SĂPTĂMÂNI!
Pentru urgențe va rugam sa ne contactați la contact@reinna.ro
Sau pe whatsapp la 0721063984
 

  Hainutele Reinna sunt realizate manual in atelierul nostru . Realizarea lor dureaza 7-21 de zile lucratoare in functie de model ( termenul de executie este precizat la fiecare model in parte).

 

  Potrivit Ordonanței 34/2014, art.16, litera c)produsele personalizate, adică lucrate pe măsură / lucrate în culori&texturi diferite decât cele prezentate standard pe site, prin alegerea lor din mostrar / lucrate pe măsură și în culori&texturi diferite decât cele prezentate pe site , personalizate cu nume sau text la alegere NU se returnează. 

Asa ca ,in momentul in care plasezi o comanda personalizata ( culoare/forma/marime/text) e foarte important să ne lași cu atenție mărimea şi măsurile tale .

De asemenea, este  foarte important să reverifici datele comenzii în mailul de confirmare mai ales dacă îţi doreşti un model personalizat.


 

    Dacă ţi-ai comandat modelul standard prezentat pe site ca si culoare/textura/tip de material, în mărime standard, nu pe măsură, în cazul în care produsul nu îţi vine, notifică-ne la contact@reinna.ro. Returul este acceptat in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului .Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa nu fie purtate sau deteriorate ,sa nu fie spalate si sa prezinte etichetele originale atasate produsului.Daca produsele nu indeplinesc aceste conditii atunci returnarea lor NU va fi acceptata.

 

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate exclusiv de catre cumparator. Pentru returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne informeze in scris pe adresa contact@reinna.ro cu privire la dorința de a returna produsele și sa trimita produsele catre noi sub forma de colet SIMPLU, prin posta sau curier. Coletele cu RAMBURS nu vor fi ridicate .Rambursarea sumelor se face in maximum 14 zile de la data acceptarii returului de catre Rei International Concept SRL, DOAR  in cont BANCAR comunicat de client.

 

spacer
Website detinut de REI INTERNATIONAL CONCEPT S.R.L., CIF: 38790640, Reg.Com: J40/1419/201